By Gabriella

Shop vores udsalg her

Returnering

Sådan returnerer du
  1. Udfyld den vedlagte retur seddel, det er vigtigt at du udfylder alle punkterne på sedlen, det gør vores returhåndtering meget nemmere, og du får hurtigere dine penge retur.
  2. Pak varen forsvarligt ind, varen skal være ubrugt og i samme stand som da du modtog den.
  3. Send varen som pakke til adressen Vassingerød bygade 34, 3540 Lynge. Når du sender retur, anbefaler vi at du sender som forsikret pakke med omdeling, pakker sendt til pakkeshop afhentes ikke, og vil gå retur til dig, denne omkostning vil blive pålagt dig som kunde. OBS! Vær opmærksom på at DAO leverer pakker om natten, og de ligges derfor uden for vores dør på kontoret – med risiko for at blive stjålet, derfor anbefaler vi at man benytter en anden forsendelse end DAO. (DAO egner sig bedst til privatleveringer).
  4. Retur omkostningen afholder kunden selv. Du kan nemt købe et GLS returlabel hos os (pris kr. 39,-): KØB HER!
    Vær opmærksom på at din returlabel sendes via mail indenfor 24 timer på hverdage, og derfor ikke kommer til dig øjeblikkeligt.
  5. OBS. Vi tager ikke personligt imod pakker på vores kontor, ej heller ikke afleveret i vores postkasse. Vi afhenter ikke pakker leveret til pakkeshops, ej heller modtager vi efterkravspakker.
  6. Når du sende en vare retur, er det vigtigt at huske, at pakken er dit eget ansvar indtil den er blevet modtaget af ByGabriella. Af denne grund anbefaler vi, at du sender pakken som forsikret.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på mail: info@bygabriella.dk

Returadresse:
By Gabriella – Vassingerød bygade 34, 3540 Lynge

OBS! Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

– Varen har fået parfume eller makeup på, har været udsat for røglugt eller er blevet påført dyrepels.

– Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget. 

– Produktet ikke er pakket forsvarligt ind i original emballage.

– HVIS returneringen overskrider de 14 dages returret – i så fald kan din varer genafhentes på vores adresse! Bygabriella.dk er ikke forpligtet til at underrette herom.

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling af købsbeløb ved en returnering, foregår ALTID til den samme betalingsmetode som er benyttet ved købet. Altså retur på samme betalingskort eller til ViaBill. Der kan gå op til 14 dage før returforsendelsen bliver behandlet, dog oftest før, da vi selvfølgelig bestræber os på at behandle alt hurtigst muligt.

Vi ombytter ikke webordre – men returner dit køb, så du kan købe den ønskede varer på ny!

Ønsker du at ombytte en varer, skal du returnere dit originalkøb og bestille det du ønsker i stedet for, på ny. Vi kan desværre ikke håndtere ombytninger online.

Uafhentede ordre, i pakkeshop eller fra Postbutik

Uafhentede varer, der sendes retur til By Gabriella, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 100 kr. By Gabriella refunderer først købsbeløbet, når vi har modtaget den uafhentede ordre hos os, samt behandlet den, der må påregnes 2-14 dages behandlingstid.

Reklamation

Ved reklamation skal du først kontakte By Gabriella pr. tlf. eller e-mail for at få godkendt reklamationen, ikke godkendte reklamation returneres til kunden, uden tilbagebetaling. Når reklamationen er blevet godkendt, sender vi en pakkelabel til dig via email, vælger du at sende pakken på alternativ vis vil din porto ikke blive refunderet.

Indkøbskurv