By Gabriella

Shop vores udsalg her

Copyright

ALLE billeder / fotos samt tekster på bygabriella.dk, herunder også vores Instagram og Facebook billeder er beskyttet af ophavsretsloven. Kopiering og anden form for brug af indholdet fra bygabriella.dk er IKKE tilladt – er der indgået en aftale om at vores billeder må benyttes andre steder, kan det kun ske med en skriftlig tilladelse fra By Gabriella. Er du blogger eller magasin skribent kan der gives tilladelse, mod at der linkes direkte til bygabriella.dk. Uautoriseret brug af indhold fra bygabriella.dk vil føre til retsforfølgelse og erstatningskrav.

Al form for kopiering af vores billeder/fotos til brug for salg af egne varer via annoncering, sociale medier eller på egen webshop (dette værende både tilsvarende produkter eller helt samme produkt fra samme leverandør) vil betragtes som et KØB af vores fotos, og du vil omgående blive faktureret kr. 2000,- excl. moms pr. foto. 

Vær opmærksom på at copyright’en gælder ligegyldigt hvorfra du kopierer fra eller hvorvidt andre gør det på vegne af dig.

© Copyright bygabriella.dk

Link til opretshavsloven: https://www.retsinformation.dk/

Indkøbskurv