By Gabriella

Shop vores udsalg her

Om By Gabriella

Gabriella Nehmzow

Ejer/Designer

By Gabriella blev etableret i foråret 2015 og er en webshop fyldt med det bedste vi ved. By Gabriella reflekterer vores passion for unikt interiør, mode, accessories og must haves.

Vi har skabt et univers af fashion og interiør til modebevidste kvinder, og gør en dyd ud af at finde unikke items som vi selv er vilde med. mange af vores varer finder du kun hos os, og ofte i begrænsede mængder, så du ikke møder din nabo med samme style 🙂

Så hold øje med vores SoMe så du kan sikre dig dine favorittter først.

Vi ligger stor vægt på at give den bedste vejledning og inspiration og finder altid varer hvor kvalitet og pris går hånd i hånd – vi glæder os til at yde den bedste kundeservice til dig, her hos By Gabriella.

Hos By Gabriella finder du unikke styles både til fest men også hverdag!
Gabriella Nehmzow
Passion/Mission

For By Gabriella er mode en passion, og vores mission er at inspirere alle kvinder med vores elegante styles, hver gang de besøger vores webshop.

Hos os tror vi på, at alle kvinder elsker at vise deres feminine side frem, klæde sig chikt og moderne samt udstråle en afslappet selvbevidsthed. Som kvinde er det altid dejligt at åbne et garderobeskab, der bugner af tøj og giver muligheder for at sammensætte det look, der passer efter smag og behag samt til dagens udfordringer.

Indkøbskurv