Returnering

By Gabriella giver 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke.

Sådan returnerer du!

- Udfyld den vedlagte retur seddel, det er vigtigt at vi har dit ordrenummer og navn, det gør vores returhåndtering meget nemmere, og du får hurtigere din penge retur.

- Pak varen forsvarligt ind, varen skal være ubrugt og i samme stand som da du modtog den.

- Send varen som pakke eller aflevér den i vores butik i Valby (på adressen Valby Langgade 86, 2500 Valby - indenfor vores åbningstid). Sender du retur, anbefaler vi at du sender som forsikret pakke med omdeling, pakker sendt til pakkeshop afhentes ikke, og vil gå retur til dig.

- Du kan nemt købe et GLS returlabel hos os (pris kr. 39,-): KØB HER!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på tlf. 6145 8663 eller mail: info@bygabriella.dk

Alt det praktiske!

By Gabriella giver altid 14 dages fuld returret. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil varen ikke blive refunderet, i så fald kan din varer genafhentes i vores butik på Valby Langgade 86 i Valby! Bygabriella.dk er ikke forpligtet til at underrette yderligere herom.

Du kan returnere din ordre ved:

ENTEN

- at levere ordren retur i vores butik på Valby Langgade 86 (returseddel SKAL medfølge og du kan kun returnere indenfor vores åbningstid – altså personlig overdragelse af ordren)

ELLER

- ved at sende varen, som forsikret pakke, til: By Gabriella – Valby Langgade 86 – 2500 Valby (Vi afhenter IKKE pakker i pakkeshops, ej heller modtager vi efterkravs pakker) OBS! vi anbefaler på det kraftigste at du sender din returpakke som forsikret pakke med POST eller GLS da breve ofte forsvinder eller er meget længe undervejs. Vi dækker ikke forsvundne breve og accepterer ikke forsinkede retur pakker.

OBS! ALLE returneringer SKAL have en udfyldt Returseddel vedlagt - print retursedlen HER!

Returadresse:
By Gabriella - Valby Langgade 86 - 2500 Valby

OBS! Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

- Varen har fået parfume eller makeup på, har været udsat for røglugt eller er blevet påført dyrepels.

- Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget. 

- Produktet ikke er pakket forsvarligt ind i original emballage.

- HVIS returneringen overskrider de 14 dages returret - i så fald kan din varer genafhentes i vores butik! Bygabriella.dk er ikke forpligtet til at underrette herom.

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling af købsbeløb ved en returnering, foregår ALTID til den samme betalingsmetode som er benyttet ved købet. Altså retur på samme betalingskort eller til ViaBill. Der må forventes en behandlingstid på 1-8 hverdage fra vi har modtaget pakken retur.

Vi ombytter ikke - men returner dit køb og køb den ønskede varer på ny!

Ønsker du at ombytte en varer, skal du returnere dit originalkøb og bestille det du ønsker i stedet for, på ny. Vi kan desværre ikke håndtere ombytninger online.

Uafhentede varer i pakkeshop eller fra Postbutik
Uafhentede varer, der sendes retur til By Gabriella, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 100 kr. By Gabriella refunderer først købsbeløbet, når vi har modtaget den uafhentede ordre på vores adresse, samt behandlet den uafhentede ordre, der må påregnes 2-3 dages behandlingstid.

Reklamation
Ved reklamation skal du først kontakte By Gabriella pr. tlf. eller e-mail for at få godkendt reklamationen, ikke godkendte reklamation returneres til kunden, uden tilbagebetaling.