CKN

CKN of Scandinavia trådte mere end 40 år siden ind på den danske mode scene.

CKN of Scandinavia er førende inden for design af eksklusive modeartikler. CKN of Scandinavia har fået et ry for at lancere en årlig hovedsamling med en spændende samling af luksuriøse pels og lædervarer, og de mange stilarter appellerer til stilbevidste kvinder i alle ...

CKN of Scandinavia trådte mere end 40 år siden ind på den danske mode scene.

CKN of Scandinavia er førende inden for design af eksklusive modeartikler. CKN of Scandinavia har fået et ry for at lancere en årlig hovedsamling med en spændende samling af luksuriøse pels og lædervarer, og de mange stilarter appellerer til stilbevidste kvinder i alle aldre.

Derudover lancerer de også mindre samlinger i løbet af året, der fusionerer de nyeste trends og farver med deres mærkes stil - resultatet er et fashionabelt udseende med en overflod af karakter og femininitet. Nye samlinger er med andre ord altid præget af spændende nye stilarter, hvor moderne og feminine silhuetter fusionerer med elegante og klassiske undertoner.

Smuk og Moderigtigt design er ikke det eneste, der karakteriserer CKN i Skandinavien, men de er også kendt for pels, læder og lædervarer i fineste kvalitet - det store udvalg af jakker, ponchoer og tilbehør er en gave til enhver fashionista.

Mere

CKN  Der er ingen produkter i denne kategori.

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyheder