Mærker  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • B. young

  B.young-pigen klæder sig efter sit humør og hendes garderobe rummer det hele. På et kort øjeblik kan hun være klar til job, fest eller afslapning. Hun er prisbevidst og køber altid value-for-money. B.young rammer især kvinder mellem 25-45 år og med flere kollektioner om året rammer deres designs altid de nyeste trends. Find masser af skønne bluser, kjoler og bukser fra b.young

 • Black Colour

  Black Color er et dansk tilbehørsmærke, der blev etableret i 2009 af grundlæggeren Anette Skjødt Larsen.

  Efter mange år i modeindustrien som kreativ køber og produktchef, opdagede Anette en række unikke armbånd under sine mange rejser rundt om i verden. Disse armbånd blev hovedårsagen til oprettelsen af Black Color

   I løbet af få år blev armbånd omdannet til en tilbehørssamling af unikke tørklæder, lædertasker og -bælter og en af ​​kerneprodukterne i Black Color kollektion - strømper. Samlingen af ​​moderne tørklæder, lædervarer og sokker er udviklet med det formål at opnå eksklusive og unikke designs altid kombineret med god kvalitet og overkommelige priser.

  Alle produkter er designet og udviklet i Danmark og produceret primært i Indien og Italien. Alle varer Black Color er fri for nikkel-, bly- og azofarvestoffer i henhold til de internationale regler.   

  Black Color tilbyder: "Value for money – A difference on the fashion scene – Raw style, yet still with a classic & feminine twist."

 • By Gabriella

  By Gabriella er vores eget brand, her præsentere vi sæson tendenser som vi ikke lige har kunne finde fra andre leverandører. Vi bliver inspireret af årstider og rejser og elsker at dele vores egen stil med Jer.

 • By Living

  By Living Copenhagen er lækker interiør til dit hjem, find lysestager, metal fade, antik inspirerede krukker og vaser og jade brushes. Etnisk og antik inspireret interiør til dig hjem.

 • CABANA LIVING
 • Cabana Living
 • C'est Bon

  C'est Bon er et dansk brand som importere og producere de skønneste bolig accessories. Interiør der gør sit hjem personligt. Duft diffusere med de skønneste dufte til dit hjem, duftpinde i smukke krukker.

  Lad dig inspirere af C’EST BON’s henslængte boligunivers i naturens egne farver. Kollektionernes tidløse design komplimenterer din boligs øvrige indretning i et eksklusivt, råt udtryk - med hyggelige og hjemlige referencer. Perfekt til hverdage og fridage. Både inden - og udendørs.

 • Continue Cph

  Continue Cph er et  dansk brand etableret 2017 af Eva Gry. Continue Cph skaber mode til kvinder i et casual og feminint snit. CONTINUE laver tøj i lækre kvaliteter, med perfekt pasform og til en fair pris. CONTINUE er skabt med passion for mode og de levere de nyeste trends med en dynamisk og innovativ tilgang til designet.

  Hos ByGabriella har vi et bredt udvalg af CONTINUE.

 • Co' Couture

  Co' Couture er et dansk designbrand grundlagt i 2015.

  "Vi arbejder hårdt på at levere lækkert tøj i et updated look til vores kunder – tøj med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til alle piger, der vil følge moden og samtidig fastholde et unikt udtryk.

  Som vores navn fortæller er vi ’Parisiennes’ i hjertet. Det tror vi, de fleste piger er. Derfor blander vores kollektioner nordisk enkelhed med et sensuelt strejf af French chic. Resultatet er perfekte silhuetter med øje for detaljen og en umiskendelig dosis kant.

  Når du bærer co’couture, kan du nyde friheden til at udtrykke din personlige power gennem feminin mode med iøjnefaldende effekter og materialer i høj kvalitet. Og så giver co’couture dig ubesværet elegance til en overkommelig pris."

 • COPENHAGEN SHOES

  Copenhagen shoes er et dansk skobrand med mange forskellige sandaler, sneakers og stilletter. Deres sko er flotte og gode at gå i og vi har et bredt udvalg her hos Bygabriella

 • Cosy Concept Fur

  Cosy Concept Fur er et dansk brand som laver de skønneste accessories i naturlig og ægte pels.

 • Cozy Living

  Køb Cozy Living hos ByGabriella. Vi har et stort udvalg af lækre og hyggelige ting til boligen fra Cozy Living.

  Cozy Living er et interiør-mærke, der introducerer en unik og hyggelig livsstil med enestående udseende.

  "Grundlaget for vores designs er præget af vores nordiske rødder, hvor materiale og æstetik er i fokus. Vi går op i håndlavede detaljer, blødhed i stoffer og elsker skønheden i de forskellige strukturer."

 • CKN

  CKN of Scandinavia trådte mere end 40 år siden ind på den danske mode scene.

  CKN of Scandinavia er førende inden for design af eksklusive modeartikler. CKN of Scandinavia har fået et ry for at lancere en årlig hovedsamling med en spændende samling af luksuriøse pels og lædervarer, og de mange stilarter appellerer til stilbevidste kvinder i alle aldre.

  Derudover lancerer de også mindre samlinger i løbet af året, der fusionerer de nyeste trends og farver med deres mærkes stil - resultatet er et fashionabelt udseende med en overflod af karakter og femininitet. Nye samlinger er med andre ord altid præget af spændende nye stilarter, hvor moderne og feminine silhuetter fusionerer med elegante og klassiske undertoner.

  Smuk og Moderigtigt design er ikke det eneste, der karakteriserer CKN i Skandinavien, men de er også kendt for pels, læder og lædervarer i fineste kvalitet - det store udvalg af jakker, ponchoer og tilbehør er en gave til enhver fashionista.

 • DAGNY

  DAGNY er et selvstændigt tøjmærke, men samtidigt navnet på et lille univers af højaktuelle moderigtige fund fra rundt om i verden til meget rimelige priser.

 • DEFINE

  Define er et dansk mærke som laver feminint, smukt og moderne tøj til kvinder. DEFINE har fokus på, de nyeste trends og levere tøj med smukke print, detaljer og alverdens farver. Hos ByGabriella har vi et bredt udvalg af Define, hvor du blandt andet finder lækre strik, fine kjoler, smukke bluser, jeans og bukser i en skøn pasform og meget mere. 

 • Design by us

  Design by us er et dansk interiør og design brand som er sammensat af en gruppe kreative og nyskabende designere og håndværksmestre. De skaber skønne møbler og belysning med udspring i godt håndværk og fedt design.

 • DEPECHE

  Depeche er et mærke af høj kvalitet, hvor tøj og accessories er lavet i ægte læder og alt er designet med dedikation. DEPECHE tilbyder tøj i topkvalitet til overkommelige priser.

  De gør det muligt for dig at udtrykke dit indre jeg, gennem deres alsidige udvalg.

  DEPECHE kollektioner fokuserer udelukkende på dét, de gør bedst: at skabe kreative designs dedikeret til høj kvalitet, diskret luksus og eksplicitte detaljer.

  Gå på opdagelse i vores udvalg af Depeche. Vi kan varmt anbefale at have DEPECHE i garderoben, hvad end det er en top, et bælte, en jakke eller et par bukser. 

 • ICHI
  ICHI er et kommercielt, kreativt og moderne modehus. 

  ICHI blev grundlagt i 1999 og har udviklet den viden og organisation, der skal til, for at levere modetøj af høj kvalitet til en overkommelig pris til fashionistaer i hele verden. 

  ICHIs kollektioner er kreative, modige og feminine, og deres håndlavede printede mønstre giver det personlige touch, der gør deres produkter unikke. 

  De opererer i over 20 lande og er repræsenteret i over 1.500 butikker i hele verden. 
  Designfilosofi: Idéen bag kollektionen er at skabe et sofistikeret og internationalt design. 

  "Vores kollektioner skabes af et moderne og energisk designteam i tæt samarbejde med salgsafdelingen, hvilket giver produkterne et kommercielt look. 

  Kollektionerne indeholder altid en række styles med en funky udstråling, som er blandet med rå femininitet. 

  "Nemt at bruge og nemt at elske" er den bedste måde at beskrive ICHIs stil og særkende på. 

  Ved at skabe stilfulde og kompromisløse, men originale og prisvenlige designs, sørger vi for, at ICHI-pigen altid er et skridt foran. 

  Alle kollektioner er designet med et tema, som afspejler tiden og det, der inspirerer os. 

  Vi skaber poetisk tøj med smukke, printede mønstre og fokus på detaljer. "
 • Joseph Cph

  Joseph Cph er et dansk smukke brand som er skabt og designet af Josephine Havmøller. Joseph Cph byder på flotte og rå smykker. Smykkerne er eksklusive, sukke og glitrende med et feminint touch. Mix og match smykkerne fra Joseph Cph. Shop fine ringe, øreringe, kæder og armbånd.

 • Karmamia

  KARMAMIA Copenhagen er et dansk boutique-modemærke med en kærlighed til tryk, farver og den perfekte pasform.

  Grundlæggeren og den kreative direktør, Mia Louise Jellig-Nielsen, har en baggrund inden for journalistik og bor i Dubai, hvor alle KARMAMIA-beklædningsgenstande er lavet lokalt af mærkets egne skrædder.

  Mærket er inspireret af skandinavisk minimalisme med et twist af Mellemøsten, hvor tøjet er lavet.

  Målet for Karmamia er, at klæde kvinder i moderne tøj i klassiske farver med særlig opmærksomhed på pasformen. KARMAMIA ønsker at lave tøj, der varer mere end en sæson. 

  Karmamia går op i bæredygtighed og vil gerne passe på vores planet samt menneskerne der bor på den. 

  De fleste af Karmamias stoffer er lavet af kunstigt satinmateriale af høj kvalitet, der kræver meget mindre vand end f.eks. bomuldsfibre. CO2- foot-print til deres satinmateriale er ca. 5 kg. CO2 pr. 1 kg. stof, hvor bomuld, silke eller viskose har et fodaftryk på ca. 40 kg. CO2 pr. 1 kg. stof.

  KARMAMIA: "Vi er forpligtet til at skabe tøj, der kan bæres i mere end en sæson og bruges på mange måder. Vi stræber efter at skabe moderne klassikere, der kan være en del af garderoben i mange år og bruges igen og igen."

  MADE IN DUBAI

 • Liberté


  LIBERTÉ ESSENTIEL er et dansk brand. Mærket er lavet ud fra idéen om at alle kvinder skal have råd til dejlig luksus lingerie og afslapningstøj i bløde og lækre kvaliteter.  Den røde tråd i mærket er at udstråle feminine designs og casual stil. LIBERTÉ ESSENTIEL vil altid fokusere på den perfekte trend, pasform og komfort. 

 • Love & Divine
 • Louise Roe

  Louise Roe er en dansk designer som skaber de smukkeste glas og glasstager, samt masser af interiør. Hendes unikke look gør hendes stager let genkendelige og hendes brug af glassets facetter og hendes arkitektoniske tilgang til design gør hendes items til smukke små skulpturer i dit hjem.

 • Moves by Minimum

  Moves by Minimum er et skønt brand til kvinder, skabt under huset Minimum.

  Minimum blev i 1997 grundlagt som en detailbutik i aarhus, men udviklede sig hurtigt til at blive et selvstændigt brand, og i 1999 blev den første male collection lanceret. i 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første female collection. 

  I dag består minimum af et team på over 70 dedikerede medarbejdere med et højt drive, uformel omgangstone og stor arbejdsglæde. virksomhedens hovedkvarter er indrettet i et ældre skibsværft ombygget til et autentisk, åbent kontormiljø på den industrielle havn i aarhus. 

  Minimum er et veletableret brand, som er tilgængeligt i flere butikker og showrooms i europa og canada, og vi er konstant opsøgende i forhold til nye, interessante markeder. 

  Hvert år skaber minimum adskillige kollektioner, og vi sætter en stor ære i at udvælge de rigtige designs og pasformer til hver kollektion. filosofien er at skabe skandinaviske, eklektiske fashion produkter af materialer med en høj kvalitet – altid til overkommelige priser. vi producerer både anvendelige klassikere til basisgarderoben og helt unikke, iøjnefaldende styles, som er perfekte til de særlige begivenheder.

 • MP Strømper

  MP Strømper er et dansk strømpe mærke som laver de skønnest strømper i den bedste kvalitet. Strømper og sokker med lurex glimmer og i søde farver og mønstre. Mønstrede strømper at peppe dit look op.

 • Neo Noir

  Neo Noir er et dansk tøj brand til kvinder som ikke er til at komme udenom. Deres prisvenlige items som er helt opdaterede med trends i gadebilledet gør at man hurtigt kan få de helt rigtige items til en rigtig god pris. Neo Noir laver løbede kollektioner hele tiden, og du kan derfor være sikker på at de fanger de sidste nye tendenser. Hos By Gabriella har vi et bredt udvalg af Neo Noir kjoler, bluser, toppe, bukser og jakker samt deres uundgåelige nederdele.

 • Noella

  På ByGabriella.dk finder du flere forskellige tasker fra Noella. Noella er et mærke, som er inspireret af den skandinaviske minimalisme, men som ikke lader sig begrænse. Noella tilbyder moderne og stilbevidste piger og kvinder muligheden for at pryde deres garderobe med modetøj, der har et smukt og feminint touch. Med Noella er du up-to date med tidens seneste trends indenfor mode og fashion. 

 • Nordal

  Nordal er et danskejet familiefirma som sælger møbler og interiør. Produkterne er unikke og rå og giver dit hjem et twist med deres lamper, glas, vaser, puder og meget mere.

 • NÜ Danmark

  Sofistikeret, råt og feminint. Det var den stil Jannie og Lars Schacksen drømte om at skabe, da de introducerede fashion brandet NÜ på det danske marked i 1997.

  NÜ betyder nøgen på fransk og kvinde på kinesisk, og det passer perfekt ind i designernes vision om at skabe mode med rå enkelhed, rene naturmaterialer og etisk produktion.

  NÜ er mode defineret ved et moderne, provokerende og laid-back design, udtrykt på en sexet og glamourøs måde. Luksuriøse tekstiler som silke, uld, bomuld og læder, forskønnet med håndlavede prints, broderier og karakteristiske detaljer af udsøgt håndværk, giver den helt særlige DNA, der kendetegner NÜ . Feminine elementer og rock ‘n’ roll vibes forenes smukt i et passioneret univers af rå maskulinitet og sensuel kvindelighed.

  NÜ blev hurtigt et efterspurgt mode brand, og virksomheden har kunnet glæde sig over vækst år efter år. Fem gange er NÜ blevet kåret af Børsen som Gazelle virksomhed – senest i 2010.

  NÜ opstod af drømmen om at skabe lækkert mode tøj i høj kvalitet og unik stil. En drøm om at drive en sund virksomhed med glade medarbejdere og tage socialt ansvar ude i verden med etiske produktionsforhold. Det er den drøm, vi giver videre til dig med NÜ.

 • Fine CPH

  Fine CPH er et dansk brand med tøj til kvinder. Inspireret af østen og deres rejser har dette brand siden 2008 skabt feminint og boheme inspireret tøj, med et stadig råt udtryk som gør at man kan mixe det ind i sin garderobe til både hverdag og fest.

 • PrePair

  Prepair er et dansk tøjmærke etableret i 2013 af Lotte Moslund. Filosofien bag brandet er med deres 6 årlige kollektioner, og masser af mellem leveringer, at være prepaired / forberedt på tidens tendenser og sæsonens vejr. Masser af smukke bluser og skjorter samt bukser fra Prepair finder du hos By Gabriella.

 • Reflections Copenhagen

  Reflections Copenhagen er de smukkeste spejle og krystal sstager og design items til dit hjem. Med den arkitektoniske tilgang til design er deres stager og spejle små kunstværker og de kan give dit hjem en helt ny dimension. Art deco stil items med flere dimensioner lavet i krystal.

 • RE:DESIGNED

  Re:Designed er et meget anerkendte mærke, som producere tasker, sko og accessories til den moderne kvinde. Hos ByGabriella tilbyder vi flotte sko, støvler og meget mere fra RE:DESIGNED: 

 • Rock n' Blue

  Rock n' Blue er et svensk brand som laver de skønneste dunjakker og dynefrakker med flot og lækker pels. 

  Jakker og frakker i dun med pelskraver til at holde varmen i efteråret og vinteren.

  Alle jakker fra ROCK AND BLUE har certifikat på deres pels, de er 100% slidstærke og varme.

  Hos ByGabriella har vi et stort udvalg af moderne jakker fra Rock and Blue til kvinder.


  Du vil ikke fortryde at købe en vinterjakke fra Rock n´blue

 • Rue de Femme


  RUE de FEMME er et dansk brand etableret i 2014. Deres stil er både afslappet og feminin. RUE de FEMME skaber behageligt tøj, der er afslappet, men alligevel elegant og stilfuldt. For RUE de FEMME betyder det meget at være unik de og kan lide, når deres produkter skiller sig ud.

  RUE de FEMMEs mål er at designe en varig, elsket garderobe til overkommelige priser. Fra deres københavnske designkontor følger de modens verden og søger konstant inspiration i trends, i farve, kvalitet og form. 

 • Snowdrops Copenhagen

  Snow Drops Copenhagen er interiør som er skabt af genbrug og genanvendelse af naturmaterialer. Krukker og tæpper og puder med bæredygtighed som giver et skønt etnisk og unikt strejf til dit hjem.

 • Sofie Schnoor

  Køb Sofie Schnoor hos ByGabriella. Vi har et bredt udvalg af de nyeste styles. Sofie Schnoor startede som et dansk sko brand, men har gennem årene udviddet til tøj kollektion samt børnetøj og sko samt en active line. Vi har hos ByGabriella et stort udvalg af Sofies Schnoors rå støvler og sko samt hendes trendy tøj kollektion fyldt med kjoler, bukser, jakker og t-shirts samt strik.

 • Soft Rebels

  Soft Rebels er dansk design skabt af en gruppe ildsjæle som ønskede deres eget brand. Soft Rebels filosofien er at skabe komfortabelt tøj med kant og attitude. Vi har et udvalg af skønne kjoler, toppe og bluser samt skønne kimono hos By Gabriella.

 • Stars by P

  Stars by P er et dansk brand med et kæmpe udvalg af accessories. Hovedsaligt smykker, men også toilettasker, hårpynt, strygemærker, hårbånd, punge, pelsveste og andre trends finder du fra Stars by P. Stars by P smykker er både ringe, øreringe med sten, tassels, øreringe kvaster, armbånd, halskæder og meget mere. Shop masser af Stars by P smykker hos By Gabriella.

 • Specktrum

  Specktrum er et interiør brand, hvor en oprigtig passion for design, det individuelle udtryk, og den personlige detalje er de grundlæggende elementer. Det er troen på skabelsen af moderne boligtilbehør, der gør indtryk, som bliver en del af hverdagen og de fortrukne accessories til livets øjeblikke - de store som såvel de små øjeblikke

  Det er boligtilbehør, som kan skifte udtryk alt efter sammensætning samt omgivelser og medvirke til at skabe de individuelle og personlige løsninger i nutidens hjem. Boligtilbehør som har kant, karakter og personlighed - alt sammen til fornuftige priser

  Spektrum er grundlagt af søskende parret Anne og Kristina Laursen.

 • Sisters Point

  SisterS point er specialiseret i at designe og producere de helt rette styles til den trendy pige og kvinde.

  SisterS points fokus er altid at fange de store internationale tendenser og komprimere dem til super fint streetwear - der passer perfekt ind i den danske stil og modefilosofi.

 • Tine K

  Tine K Home interiør er dansk designet home interiør. Boheme og etnisk stil som pryder dit hjem.

  Tines stil er et mikstur af boheme living, elegant enkelthed og botanical living. Med inspiration fra rejser og naturen, kombinerer Tine farver og traditionelt håndværk til kollektioner der med gennemgående skandinavisk enkelthed passer så fint i tidens indretningstrend.

 • The white brand
 • Woden

  Woden er et dansk sneaker mærke - For WODEN er det vigtigt, at produkterne er fremstillet til at være mere end blot en sko.

  • Alle WODEN sneakers er lavet med gennemsnitligt 10% genbrugs gummi.
  • WODEN bruger organiske materialer som KORK og kærnelæder, i stedet for syntetiske materialer.
  • WODEN har indarbejdet fiske skind, der kommer fra Nordsøfiskindustrien, i hele vores samling.

  Prøv de lækre Woden sneakers her hos By Gabriella. De er fantastiske at gå i på grund af den gode sål og de gode materialer. Vi tilbyder WODEN sneakers i mange forskellige farver, så der er lidt til en hver smag.

 • Qnuz
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyheder