Handels- og leveringsbetingelser

KØB:

Når du afgiver en ordre på By Gabriella webshoppen, sendes ordren til behandling, du er først sikret dig dit køb når vi fra By Gabriella sender en besked om at varen er ved at blive pakket og afsendt. Vi trækker først beløbet fra dit kort i det øjeblik pakken er klar til afsendelse. Vi kan ikke trække flere penge på dit kort end du har tilladt under betaling. Al betaling sker via betalings gateway Quickpay - se mere om Quickpay og sikkerheden ved brug af dem HER!

Betaling sker når du bestille dine varer online og du kan betale med Dankort eller andet betalingskort. Alle priser på By Gabriella webshoppen er inkl. moms. Der er altid 14 dages fortrydelsesret på varer fra By Gabriella, gældende fra den dag du modtager dine varer. Efter du har meddelt By Gabriella at du fortryder dit køb, dette gøres via email, du skal sende mailen med navn og ordre nummer til: info@bygabriella.dk, har du 14 dage til at sende varen retur - ALLE returnering godkendes KUN med vedlagt returseddel - denne kan du printe HER.

VARER der sendes retur SKAL sendes til butikken, vi afhenter IKKE pakker som er sendt uden omdeling - disse vil gå retur og skal fremsendes påny, for kundens regning!

LEVERING:

Levering sker med GLS til en pakkeshop du selv vælger når du handler, normal leveringstid er 1-4 hverdage til en pakkeshop. Webordre pakkes og afsendes alle hverdage ml. 9-15, og vi bestræber os på, så vidt muligt at afsende alle ordre afgivet inden kl.12 den pågældende dag.

Fragt på ordre fra By Gabriella koster 29,- kr. Ordre til EU lande pålægges en fragt på 100,- dkk og ordre udenfor EU pålægges et fragtgebyr på 150,- dkk.

Returneres en pakke til os fordi den er UAFHENTET i pakkeshop, vil vi opkræve 29,- kr. i forsendelse, disse 29,- kr. vil fratrækkes returbeløbet.

Leveringstid indenfor EU påregnes en leveringstid på 3-6 dage og uden for EU ca. 5-10 dage. Som udgangspunkt afsendes alle pakker med economy delivery via GLS og deres partnere. Du vil umiddelbart efter afsendelse modtage et tracking nummer til din pakke på enten mail eller sms.

REKLAMATIONER og FORTRYDELSESRET:

Du har altid 14 dages fuld returret på ordre fra By Gabriella. Du skal underrette By Gabriella om at du ønsker at returnere eller ombytte din ordre, senest på den 14. dag efter modtagelse af ordren, dette skal underrettes via email til info@bygabriella.dk. Datoen for din modtagelse af pakken, beregnes fra den dato GLS har angivet at de har overdraget pakken i modtagers varetægt.

Returnerede varer SKAL vedlægges vores RETURSEDDEL (den finder du her) og varen SKAL være i samme stand som de er modtaget, dvs. at alle hangtags/mærker/prismærker skal sidde på tøjet og må ikke være beskadigede. Returnerede varer skal pakkes varsomt ind og såvidt muligt i samme emballage som de blev modtaget. Vi gør opmærksom på at By Gabriella IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav eller som 'modtager betaler' forsendelse.

I EU har du har du ret til at fortryde et køb og dermed annullere købsaftalen uanset årsag inden for 14 dage. Denne ’fortrydelsesret’ udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare.

Vær opmærksom på at returnere varerne rettidigt og at du er ene ansvarlig for at bevare tilstanden af alle produkter, du har bestilt, når de er i din besiddelse, og alle produkter skal således returneres til os i deres oprindelige stand.

Reklamation eller eventuelle fejl eller mangler ved levering fra By Gabriella, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen - OBS! senest 48 timer efter modtagelse af varen! Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen forholder sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til By Gabriella. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Det er din pligt at vi modtager pakken, og du kan bevise du har sendt den retur.

OBS! Der ydes ikke garanti på sten, pailetter, fjer og nitter, på smykker såvel som i besætning på tøj og sko.

Vi anbefaler altid at du vasker dit tøj herfra i vaskeposer, samt aldrig over 30 grader eller brug tørretumbling

Retur adresse:

Alle returneringer skal sendes til:

By Gabriella, Valby Langgade 70, 2500 Valby

CVR 33852835

Der tages forbehold for prisstigninger, evt. afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Der kan forekomme en lagerfejl og der tages derfor forbehold for evt. udsolgte varer.

OPBEVARING AF PERSONLIG DATA:

De oplysninger, du giver, når du afgiver en ordre hos By Gabriella, bruges kun for at kunne gennemføre din ordre. By Gabriella sender dig ikke e-mails uopfordret. Du vil kun modtage e-mails der er direkte relateret til din handel. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage information om nye varer samt specielle kampagner. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter bestemmelserne indenfor lovgivningen om databeskyttelse.